Nyheder: Artikler

Din søgning gav 16 nyheder

noPictNews.jpg

100 spots og så alligevel...

Artikel, 2013-10-11, Af Nekura

Jeg har nu tilføjet i alt 100 spots til siden, noget jeg gerne ville have opnået for et år siden, men nu er det endelig nået! Desværre er der nogle spots som ikke længere eksisterer, men det betyder ikke de er blevet slettet. Klik for at læse mere.
OYXvTpY8UJUuttsILyaQ.png

Spot Guiden optimeret til ...

Artikel, 2012-23-10, Af Nekura

Det er nu muligt at få en mere overskuelig liste af spots på mobile devices og i samme omgang kan man nu også finde spots i nærheden af ens nuværende position, hvis man altså har et device med gps.
Tryk på linket hvis du vil vide mere.
noPictNews.jpg

Skateland projekter

Artikel, 2012-18-08, Af Nekura

Skateland Constructions har lavet en del projekter de seneste år og deres parker er altid i rigtig god kvalitet. Jeg har snakket lidt med dem og hørt om deres projekter for resten af 2012.
xODQQUf6NPMvrdj4WmJ4.png

Spot vejret

Artikel, 2012-15-08, Af Nekura

De hurtige har måske allerede lagt mærke til den nye tab der er kommet under spots, nemlig Vejret. Det er en lille ny feature, som gør det muligt at se vejret de kommende dage for byen det pågældende spot ligger i.
NRMZRFNx9YdBs890vGvZ.png

Nye billeder af Roskilde S...

Artikel, 2012-01-08, Af Nekura

Jeg har været i Roskilde i dag for at kigge på et par spots, men startede med at tag til Roskilde Skatepark for at tage billeder af den nye bowl. Derfor får I i første omgang nogle nye billeder og så regner jeg med at ligge 2 spots op i morgen.
czUtCUtBDhE5qhjHPgPC.png

Spots i nærheden

Artikel, 2012-19-05, Af Nekura

Nu er det muligt at finde spots i nærheden af et bestemt spot. Det er på nuværende tidspunkt muligt at finde spots indenfor 1km, 2,5km, 5km, 7,5km og 10km af et spot, men jeg vil meget gerne høre hvilke afstande I synes der skal kunne vælges imellem.
TGulJWCDDItNpKGs95EG.png

Panorama view

Artikel, 2012-05-04, Af Nekura

Da der er gået så lang tid uden I har hørt fra mig, synes jeg I skal forkæles en smule. Så udover at få 2 nye spots, får I nu også en ny feature, som jeg håber I bliver glade for. Klik ind for at læse mere.
IbyvfU5LYrQNAt7OTER0.png

Et år og nyt design

Artikel, 2012-08-02, Af Nekura

Det er nu et år siden jeg offentliggjorde Spot Guiden og i den anledning har jeg arbejdet på et nyt og noget pænere design til siden. Samtidig er der kommer lidt ekstra features, tryk på "læs mere" for at finde ud af hvad.
noPictNews.jpg

Favoritspots

Artikel, 2011-21-07, Af Nekura

Det er nu muligt for brugere at lave en liste over ens favoritspots, så man hurtigt og nemt kan finde de spots man bruger mest. Det er også muligt at sortere spots i den rækkefølge man gerne vil have dem vist i, så ens yndlingsspot bliver vist først.
noPictNews.jpg

Anbefal et spot

Artikel, 2011-01-06, Af Nekura

Det er nu også muligt at anbefale et spot selvom man ikke har en bruger. Jeg håber at dette vil få flere til at dele deres lokale spots med resten af Danmark.
I7cIvsf83fQt0xaBKsmt.png

Facebook & Youtube

Artikel, 2011-11-05, Af Nekura

Jeg har oprettet en facebook fanside og en youtube channel til henholdsvis billedserier og videoklips. Der vil mulighvis også blive postet nyheder på facebook, samtidig med de bliver postet her på siden.
NzytBpMCQADJ69heav27.png

Fejl ved oprettelse af bru...

Artikel, 2011-23-04, Af Nekura

En mindre fejl i scriptet til oprettelse af bruger har gjort at brugeren ikke blev oprettet i databasen. Det skulle dog være rettet nu, så hvis ikke du kan logge ind, bedes du oprette en ny bruger.
noPictNews.jpg

Skift adgangskode

Artikel, 2011-29-03, Af Nekura

Det er nu muligt at skifte adgangskode (tidligere kodeord) og email med den nye kategori, 'Sikkerhed' under 'Min profil'.
Samtidig har jeg valgt at bruge 'adgangskode' frem for 'kodeord', da adgangskode er mere specifikt.
noPictNews.jpg

Anbefal et spot

Artikel, 2011-13-03, Af Nekura

Så er det muligt at anbefale spots. Det eneste det kræver er en bruger og man behøver ikke at skrive andet end spottets by og adresse, så skal vores team medlemmer nok klare resten.
noPictNews.jpg

Pointsystem part 1

Artikel, 2011-21-02, Af Nekura

Så er første del af pointsystemet lavet. Det drejer som om points ved oprettelse af bruger, når man skriver kommentarer og ens kommentarer bliver rated og når det er muligt at rapportere information på siden, vil det også give points.
noPictNews.jpg

Spot-Guiden.dk er officiel...

Artikel, 2011-08-02, Af Nekura

Spot-Guiden.dk er nu endelig live og klar til brug for alle. Der mangler stadig en masse gode ideer, men de vil komme løbende. Det har været et projekt som har været mange år undervejs som jeg nu endelig føler er blevet klar til endelig brug.